Seri produk

Komunikasi enkripsi |Aman lan linuwih |panyimpenan jangka panjang |Ekspansi tanpa wates |Manajemen cerdas |Enggo bareng kulawarga

  • Versi standar

    liyane
  • Versi Blu-ray

    liyane
  • Blu-ray disk

    liyane
  • Solusi

    Panyimpenan Amethystum "panyimpenan hirarki data kadhemen lan panas", teknologi piranti lunak sing kuat nyedhiyakake data ing medium sing tepat ing wektu sing tepat.

    Nyukupi syarat panyimpenan kanthi linuwih, biaya murah, umur dawa, lan perlindungan lingkungan kanggo data gedhe.

  • Apa panyimpenan Blu-ray

    Media panyimpenan tradisional nggunakake prinsip panyimpenan magnetik lan panyimpenan listrik.Amarga ora ana "magnet permanen" lan "electret permanen", data ora bisa disimpen kanthi aman lan stabil kanggo jangka panjang.Piranti server panyimpenan kudu diganti saben 5 taun utawa luwih.

    Waca liyane
  • Apa awan pribadi?

    Cloud pribadi minangka piranti panyimpenan sing bisa nyimpen data ing tengah kayata foto, film, musik, lan file.Kepemilikan pribadi ing pangertèn sing bener kudu tegese ora ana intervensi pihak katelu, ora ana pemantauan lan pelacakan data kanggo kabeh operasi, lan pribadi pangguna.

    Waca liyane
  • Amethystum Viewpoint

    Ing jaman data gedhe, data sing saya tambah akeh kudu disimpen suwe lan pangembangan data gedhe dhewe nyurung pertumbuhan pasar.Iki minangka alasan penting kanggo pangembangan pasar panyimpenan disk optik.

    • 28 2022/Jun

      Fokus nggawe awan pribadi sing ...

      Tanggal 15 Juni, Hadiah Internasional China (Shenzhen) kaping 30 lan Pro ...
    • 31 2021/Okt

      Amethystum nuduhake Intellige unik ...

      Pameran Hadiah Shenzhen wis dianakake kaping 29 wiwit didegake ing taun 1993, ...
    • 13 2021/Okt

      Amethystum Storage nyumbang 1 yuta ...

      Bubar, Amethystum Storage wis nyumbang produk ZL2520 sing regane 1.3 yuta taun ...

    Nguatake Panyimpenan China

    Ing tanggal 18 Agustus 2020, anak perusahaan Shenzhen saka Amethystum Storage, perusahaan terkemuka ing industri panyimpenan optik China, resmi diadegake ing Distrik Pusat Bisnis Shenzhen.

    Shenzhen Amethystum fokus ing riset inovatif lan pangembangan teknologi panyimpenan optik anyar.

    Ing Februari 2021, produk panyimpenan pribadi tingkat konsumen Photoegg resmi dirilis.Wis narik kawigaten para pesaing lan konsumen ing pasar.

    Waca liyane

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita