• New

Kabar

Amethystum nuduhake Photoegg Server Panyimpenan Cloud Keluarga Intelligent unik ing Pameran Hadiah Shenzhen


Shenzhen Gifts Fair wis dianakaké kanggo 29th wiwit didegaké ing 1993, lulus UFI (Global Exhibition Industry Association) sertifikasi ing 2005, lan dikenal minangka "China Gifts and Home Furnishing Flagship Exhibition".

Minangka pameran dagang gedhe-gedhe lan adiluhung kanggo peparingé lan produk kluwarga ing China, Shenzhen Gifts lan Home Fair wis dadi pilihan pisanan kanggo platform tuku profesional kanggo hadiah bisnis, hadiah promosi, peparingé kawulo festival taunan, produk kluwarga modern, lan anggota poin. hadiah ing China lan wilayah Asia-Pasifik.Gawe platform dagang, tampilan, lan komunikasi kanggo luwih akeh manufaktur lan pedagang kanggo mbantu ngoptimalake industri lan mimpin pangembangan industri.

new

 

Ing tanggal 21-24 Oktober 2021, Panyimpenan Amethystum Shenzhen nampilake Photoegg, server panyimpenan awan omah sing cerdas kanthi fungsi pembakaran Blu-ray sing unik.Gaya minimalis saka endhog lucu lan teknologi rekaman lan panyimpenan Blu-ray sing unik wis nyebabake akeh pedagang lan pangguna sing mampir ing booth lan komunikasi.

news

 

Ing bale pameran, kolega kita aktif nampa saben customer sing mandheg, lan introduce lan nerangake fungsi produk saka photoegg, lan supaya luwih panuku duwe pangerten luwih lengkap lan ing-ambane kita, kang dipun promosiaken ijol-ijolan mangsa lan kerjasama.

news-page

 

Kanthi nganyarke konsumsi, pilihan blanja pangguna dadi luwih maneka warna, saka biaya-efektif awal nganti manunggalake fungsi produk lan atribut emosional.

Amethystum terus njelajah kabutuhan mendesak kelompok konsumen inti lan nindakake inovasi sing jero.

● Risiko keamanan

Saiki, akeh bug platform sing nyebabake bocor foto lan bocor informasi.Server maya pribadi Amethystum Photoegg nduweni fitur enkripsi komunikasi, enkripsi data, bisa nglindhungi keamanan data kanthi lengkap.

● Panyimpenan jangka panjang

Urip layanan hard disk biasa yaiku 5-10 taun.Amethystum Blu-ray Disc wis diuji kanthi profesional lan nduweni karakteristik stabilitas dhuwur, badai anti-magnetik, lan wektu panyimpenan sing dawa.Iku pilihan becik kanggo panyimpenan data long-term lan serep.

● Nuduhake data

Nalika jaringan diuripake, bisa dikontrol saka adoh liwat Amethystum Family Cloud APP sawayah-wayah.Fungsi bunder enggo bareng kulawarga nyedhiyakake cara enggo bareng data sing trep kanggo kabeh anggota sing gabung karo server.Data sing dikirim menyang bunder sharing bisa dideleng kabeh anggota.

news-page1

 

Penampilan Amethystum ing Shenzhen Gift Show wektu iki yaiku kanggo nuduhake produk panyimpenan sing luwih aman lan dipercaya menyang konsumen ing saindenging negara lan malah ing saindenging jagad, lan nuduhake luwih akeh para pedagang lan konsumen citra perusahaan lan kaluwihan teknis, saéngga promosi proses internasionalisasi merek kasebut. .

news-page2

 

China minangka negara sing sopan.Komunikasi bisnis, kesejahteraan karyawan, lan perawatan kulawarga kabeh ora bisa dipisahake saka "tata krama".Amethystum photoegg uga bisa nyukupi kabutuhan hadiah pelanggan bisnis.Produk kasebut cocog kanggo klompok kabeh umur, tingkat lan industri.Produk kasebut entheng kaya 447g, sing cocog karo macem-macem gaya omah lan seneng keamanan informasi kanthi bebas.

new-page3

 

Ing mangsa ngarep, kita bakal tetep niat asli kita ing atine, tansah njaga standar dhuwur kanggo kualitas produk, lan nggunakake produk kanggo ngirim konsep "long-term panyimpenan aman informasi" kanggo saben pangguna, tansah netepi riset lan inovasi, lan usaha kanggo nyedhiyani pelanggan ing saindhenging donya karo kualitas banget ngarep server panyimpenan cerdas, dadi account anjog saka produk panyimpenan.


Wektu kirim: Oct-31-2021

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita