Kualifikasi

KUALIFIKASI

Perusahaan panyimpenan optik sing didhukung lan diolah dening negara, kanthi teknologi canggih internasional.

Siji-sijine perusahaan panyimpenan optik sing dipilih dening MIIT minangka "Storage Pioneer of 2018 Industrial Foundation Strengthen Project".

Perusahaan panyimpenan optik lan perusahaan panyimpenan listrik dadi perusahaan budidaya kunci nasional.

Sistem panyimpenan data Blu-ray minangka integrasi organik saka telung teknologi media, piranti hardware lan piranti lunak.Perusahaan wis entuk riset lan pangembangan independen, tekan tingkat majeng internasional.

Perusahaan demonstrasi aplikasi siji-mandeg proyek pondasi penguatan industri Kementerian Perindustrian lan Teknologi Informasi.

Strategi coding ngisor BD-R lulus sertifikasi International Blu-ray Alliance

Honor
Honor-page1
Honor-page
Honor-page2
Honor-page3
Honor-page4

Sertifikasi Perusahaan Teknologi Tinggi Provinsi Guangdong

Sertifikasi International Optical Storage and Archiving Alliance (OPARG).

Mitra perusahaan pemerintah China Telecom Guangdong Company

Sertifikat Produk berteknologi tinggi Provinsi Guangdong

Dikontrak kanggo mbangun "Laboratorium Pengujian Blu-ray" nasional lan "Pusat Teknologi Teknik Penyimpanan Blu-ray Guangdong"

27 paten, 85 hak cipta piranti lunak, melu ngrumusake 8 standar nasional, industri lan lokal, lan melu ngrumusake standar nasional kanggo Spesifikasi Umum kanggo Sistem Panyimpenan Hibrida Magneto-Optik.

Ing aplikasi: 30 paten penemuan, 23 paten model sarana, 6 paten tampilan

Honor-page12
Honor-page13
Honor-page6
Honor-page15
Honor-page8
Honor-page10
Honor-page11
Honor-page7

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita