Серија на производи

Шифрирана комуникација |Безбеден и сигурен |Долгорочно складирање |Неограничено проширување |Интелигентно управување |Семејно споделување

 • Стандардна верзија

  Повеќе
 • Blu-ray верзија

  Повеќе
 • Blu-ray диск

  Повеќе
 • Решение

  Amethystum Storage „хиерархиско складирање на податоци за ладно и топло“, неговата моќна софтверска технологија ги става податоците на вистинскиот медиум во вистинско време.

  Исполнете ги барањата за складирање на висока доверливост, ниска цена, долг животен век и заштита на животната средина за масивни податоци.

 • Што е складирање на Blu-ray

  Традиционалните медиуми за складирање ги прифаќаат принципите на магнетно складирање и електрично складирање.Бидејќи нема „постојани магнети“ и „постојани електрани“, податоците не можат безбедно и стабилно да се складираат долгорочно.Уредите на серверот за складирање треба да се заменат на секои 5 години или така.

  Види повеќе
 • Што е приватен облак?

  Приватен облак е уред за складирање што може централно да складира податоци како што се фотографии, филмови, музика и датотеки.Приватната сопственост во вистинска смисла треба да значи дека не треба да има интервенции од трета страна, да нема следење и следење на податоците за сите операции и личните на корисникот

  Види повеќе
 • Аметистум гледна точка

  Во ерата на големи податоци, масивните растечки податоци треба да се складираат долго време, а самиот развој на големите податоци го поттикнува растот на пазарот.Ова е значајна причина за развојот на пазарот за складирање на оптички дискови.

  • 28 2022/јуни

   Фокусирајте се на правење приватен облак кој ...

   На 15-ти јуни, 30-тиот меѓународен подароци и домаќинства во Кина (Шенжен)...
  • 31 2021/окт

   Аметистумот ја покажува својата единствена интелигенција...

   Саемот за подароци во Шенжен се одржува 29-ти откако е основан во 1993 година, ...
  • 13 2021/окт

   Amethystum Storage донираше 1 милион ...

   Неодамна, Amethystum Storage донираше производ ZL2520 во вредност од 1,3 милиони години...

  Зајакнување на складирањето во Кина

  На 18 август 2020 година, подружницата во Шенжен на Amethystum Storage, водечко претпријатие во кинеската индустрија за оптичко складирање, официјално основана во Централниот деловен округ Шенжен.

  Шенжен Аметистум се фокусира на иновативно истражување и развој на нови технологии за оптичко складирање.

  Во февруари 2021 година, официјално беше пуштен во продажба личниот производ за складирање за потрошувачи Photoegg.Привлече големо внимание и на конкурентите и на потрошувачите на пазарот.

  Види повеќе

  Испратете ни ја вашата порака:

  Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја