Квалификации

КВАЛИФИКАЦИИ

Претпријатие за оптичко складирање поддржано и одгледувано од државата, со меѓународно напредна технологија.

Единственото претпријатие за оптички складирање избрано од MIIT како „Пионер за складирање на проектот за зајакнување на индустриската фондација за 2018 година“.

Претпријатието за оптичко складирање и претпријатието за складирање на електрична енергија стануваат национални претпријатија за одгледување клучни.

Системот за складирање на податоци Blu-ray е органска интеграција на трите технологии на медиуми, хардверски уред и софтвер.Компанијата постигна независно истражување и развој, достигнувајќи меѓународно напредно ниво.

Демонстративно претпријатие за едношалтерска примена на проект за основање индустриско зајакнување на Министерството за индустрија и информатичка технологија.

Стратегијата за кодирање на дното на BD-R ја помина сертификацијата на Меѓународната алијанса Blu-ray

Honor
Honor-page1
Honor-page
Honor-page2
Honor-page3
Honor-page4

Сертификација на високотехнолошки претпријатија во провинцијата Гуангдонг

Сертификат од International Optical Storage and Archiving Alliance (OPARG).

Владино-претпријатие партнер на China Telecom Guangdong Company

Сертификат за високотехнолошки производ од провинцијата Гуангдонг

Договор за изградба на национална „Блу-реј лабораторија за тестирање“ и „Центар за технологија за инженерство за складирање на блу-реј Гуангдонг“

27 патенти, 85 софтверски авторски права, кои учествуваат во формулирањето на 8 национални, индустриски и локални стандарди и учествуваат во формулирањето на националните стандарди за Општата спецификација за магнето-оптички хибриден систем за складирање.

Во примена: 30 патенти за пронајдок, 23 патенти за корисни модели, 6 патенти за изглед

Honor-page12
Honor-page13
Honor-page6
Honor-page15
Honor-page8
Honor-page10
Honor-page11
Honor-page7

Испратете ни ја вашата порака:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја