Seria e produkteve

Komunikimi i koduar |I sigurt dhe i besueshëm |Ruajtja afatgjatë |Zgjerim i pakufizuar |Menaxhimi inteligjent |Ndarja e familjes

 • Versioni standard

  Më shumë
 • Versioni Blu-ray

  Më shumë
 • Disk Blu-ray

  Më shumë
 • Zgjidhje

  Amethystum Storage "ruajtje hierarkike e të dhënave të ftohtë dhe të nxehtë", teknologjia e tij e fuqishme e softuerit i vendos të dhënat në mediumin e duhur në kohën e duhur.

  Plotësoni kërkesat e ruajtjes për besueshmëri të lartë, kosto të ulët, jetë të gjatë dhe mbrojtje mjedisore për të dhëna masive.

 • Çfarë është ruajtja Blu-ray

  Mediat tradicionale të ruajtjes miratojnë parimet e ruajtjes magnetike dhe ruajtjes elektrike.Meqenëse nuk ka "magnete të përhershëm" dhe "elektrikë të përhershme", të dhënat nuk mund të ruhen në mënyrë të sigurt dhe të qëndrueshme për një kohë të gjatë.Pajisjet e serverit të ruajtjes duhet të zëvendësohen çdo 5 vjet ose më shumë.

  Shiko me shume
 • Çfarë është reja private?

  Një re private është një pajisje ruajtëse që mund të ruajë në qendër të dhëna të tilla si foto, filma, muzikë dhe skedarë.Pronësia private në kuptimin e vërtetë duhet të nënkuptojë se nuk duhet të ketë ndërhyrje të palëve të treta, nuk duhet të ketë monitorim dhe gjurmim të të dhënave për të gjitha operacionet, dhe personale të përdoruesit.

  Shiko me shume
 • Pikëpamja e ametistumit

  Në epokën e të dhënave të mëdha, të dhënat masive në rritje duhet të ruhen për një kohë të gjatë dhe vetë zhvillimi i të dhënave të mëdha po nxit rritjen e tregut.Kjo është një arsye e rëndësishme për zhvillimin e tregut të ruajtjes së diskut optik.

  • 28 2022/qershor

   Përqendrohuni në krijimin e një reje private që ...

   Më 15 qershor, Festivali i 30-të Ndërkombëtar i dhuratave dhe shtëpiakeve në Kinë (Shenzhen)...
  • 31 2021/tetor

   Ametistumi tregon inteligjencën e tij unike...

   Panairi i Dhuratave Shenzhen është mbajtur për të 29-in që kur u themelua në 1993, ...
  • 13 2021/tetor

   Amethystum Storage dhuroi 1 milion ...

   Së fundmi, Amethystum Storage ka dhuruar një produkt ZL2520 me vlerë 1.3 milion vjet.

  Fuqizimi i ruajtjes së Kinës

  Më 18 gusht 2020, dega Shenzhen e Amethystum Storage, një ndërmarrje lider në industrinë e ruajtjes optike të Kinës, e themeluar zyrtarisht në Qarkun Qendror të Biznesit Shenzhen.

  Shenzhen Amethystum fokusohet në kërkimin inovativ dhe zhvillimin e teknologjive të reja të ruajtjes optike.

  Në shkurt 2021, produkti personal i ruajtjes për konsumatorin Photoegg u lëshua zyrtarisht.Ajo ka tërhequr vëmendjen e madhe të konkurrentëve dhe konsumatorëve në treg.

  Shiko me shume

  Na dërgoni mesazhin tuaj:

  Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni atë