• New

Lajme

Amethystum tregon fotovezën e tij unike të serverit inteligjent familjar të ruajtjes në renë kompjuterike në Panairin e Dhuratave në Shenzhen


Panairi i Dhuratave Shenzhen është mbajtur për të 29-in që kur u themelua në vitin 1993, kaloi certifikimin UFI (Global Exhibition Industry Association) në 2005 dhe njihet si "Ekspozita Flagship e Dhuratave të Kinës dhe Arredimit të Shtëpisë".

Si një panair tregtar në shkallë të gjerë dhe prestigjioz për dhuratat dhe produktet shtëpiake në Kinë, Shenzhen Gifts and Home Fair është bërë zgjedhja e parë për platformën e blerjeve profesionale për dhuratat e biznesit, dhuratat promovuese, dhuratat e mirëqenies së festivalit vjetor, produktet shtëpiake në modë dhe anëtarësimin në pikë. dhurata në Kinë dhe rajonin e Azi-Paqësorit.Krijoni platforma tregtare, shfaqjeje dhe komunikimi për më shumë prodhues dhe tregtarë për të ndihmuar në optimizimin e industrisë dhe udhëheqjen e zhvillimit të industrisë.

new

 

Më 21-24 tetor 2021, Shenzhen Amethystum Storage ekspozon Photoegg, një server inteligjent për ruajtjen e reve kompjuterike në shtëpi me funksion unik të djegies Blu-ray.Stili minimalist i vezëve qesharake dhe teknologjia unike e regjistrimit dhe ruajtjes në Blu-ray kanë bërë që shumë tregtarë dhe përdorues të ndalojnë në kabinën tonë dhe të komunikojnë.

news

 

Në sallën e ekspozitës, kolegët tanë mirëpresin në mënyrë aktive çdo klient që ndalon, prezantojnë dhe shpjegojnë funksionet e produktit të fotovezëve dhe lejojnë që më shumë blerës të kenë një kuptim më gjithëpërfshirës dhe më të thellë për ne, gjë që promovon shkëmbimet dhe bashkëpunimin në të ardhmen.

news-page

 

Me përmirësimin e konsumit, zgjedhjet e blerjeve të përdoruesve janë bërë më të larmishme, nga kosto-efektive fillestare deri te uniteti i funksionalitetit dhe atributeve emocionale të produktit.

Amethystum vazhdon të eksplorojë nevojat urgjente të grupeve kryesore të konsumatorëve dhe të kryejë inovacione të thelluara.

● Rreziqet e sigurisë

Aktualisht, shumë gabime të platformave kanë çuar në rrjedhje fotografish dhe rrjedhje informacioni.Serveri privat i cloud i Amethystum Photoegg përmban kriptim komunikimi, enkriptim të të dhënave, mund të mbrojë plotësisht sigurinë e të dhënave.

● Ruajtja afatgjatë

Jeta e shërbimit të hard disqeve të zakonshëm është 5-10 vjet.Ametistum Blu-ray Disc është testuar profesionalisht dhe ka karakteristikat e qëndrueshmërisë së lartë, stuhive antimagnetike dhe periudhës së gjatë të ruajtjes.Është një zgjedhje ideale për ruajtjen dhe kopjimin afatgjatë të të dhënave.

● Ndarja e të dhënave

Kur rrjeti është i ndezur, ai mund të kontrollohet nga distanca përmes Amethystum Family Cloud APP në çdo kohë.Funksioni i rrethit të ndarjes së familjes ofron një mënyrë të përshtatshme për ndarjen e të dhënave për të gjithë anëtarët që i bashkohen serverit.Të dhënat e transmetuara në rrethin e ndarjes mund të shihen nga të gjithë anëtarët.

news-page1

 

Paraqitja e Amethystum në Shenzhen Gift Show këtë herë është të tregojë produkte magazinimi më të sigurta dhe të besueshme për konsumatorët në të gjithë vendin dhe madje edhe në botë, dhe t'u tregojë më shumë tregtarëve dhe konsumatorëve imazhin dhe avantazhet teknike të kompanisë, duke promovuar kështu procesin e ndërkombëtarizimit të markës .

news-page2

 

Kina është një vend i mirësjelljes.Komunikimi i biznesit, mirëqenia e punonjësve dhe kujdesi për familjen janë të gjitha të pandashme nga "etiketa".Fotoveza e ametistit mund të plotësojë gjithashtu nevojat për dhurata të klientëve të biznesit.Produktet janë të përshtatshme për grupe të të gjitha moshave, niveleve dhe industrive.Produkti është i lehtë sa 447 g, i cili i përshtatet stileve të ndryshme të shtëpisë dhe gëzon lirisht sigurinë e informacionit.

new-page3

 

Në të ardhmen, ne do të mbajmë në mendje synimet tona origjinale, do të mbajmë gjithmonë standarde të larta për cilësinë e produktit dhe do të përdorim produktet për të përcjellë konceptin e "ruajtjes afatgjatë të sigurt të informacionit" te çdo përdorues, gjithmonë do t'i përmbahemi kërkimit dhe inovacionit, dhe përpiquni t'u siguroni klientëve anembanë botës një server të ruajtjes inteligjente të cilësisë së shkëlqyer në shtëpi, për të qenë marka kryesore e produkteve të ruajtjes.


Koha e postimit: Tetor-31-2021

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni