Kualifikimet

KUALIFIKIMET

Ndërmarrja e magazinimit optik e mbështetur dhe kultivuar nga shteti, me teknologji të avancuar ndërkombëtarisht.

Ndërmarrja e vetme e ruajtjes optike e përzgjedhur nga MIIT si "Pioneri i ruajtjes së 2018 Projekti për Forcimin e Fondacionit Industrial".

Ndërmarrja e magazinimit optik dhe sipërmarrja e magazinimit elektrik po bëhen ndërmarrje kombëtare të kultivimit kyç.

Sistemi i ruajtjes së të dhënave Blu-ray është një integrim organik i tre teknologjive të medias, pajisjes harduerike dhe softuerit.Kompania ka arritur kërkime dhe zhvillim të pavarur, duke arritur një nivel të avancuar ndërkombëtar.

Ndërmarrja demonstruese e aplikimit me një ndalesë të projektit të themelimit të forcimit industrial të Ministrisë së Industrisë dhe Teknologjisë së Informacionit.

Strategjia e kodimit të poshtëm BD-R kaloi certifikimin e Aleancës Ndërkombëtare Blu-ray

Honor
Honor-page1
Honor-page
Honor-page2
Honor-page3
Honor-page4

Certifikimi i ndërmarrjes së teknologjisë së lartë në Provincën Guangdong

Certifikimi i Aleancës Ndërkombëtare të Ruajtjes dhe Arkivimit Optical (OPARG).

Partner qeveri-ndërmarrje e China Telecom Guangdong Company

Certifikata e produktit të teknologjisë së lartë të Provincës Guangdong

Kontratuar për të ndërtuar një "Laborator të Testimit Blu-ray" kombëtar dhe "Qendrën e Teknologjisë Inxhinierike të Ruajtjes Blu-ray Guangdong"

27 patenta, 85 të drejta autori të softuerit, që marrin pjesë në formulimin e 8 standardeve kombëtare, industriale dhe lokale, dhe marrin pjesë në formulimin e standardeve kombëtare për Specifikimet e Përgjithshme për Sistemin Magneto-Optik Hibrid të Magazinimit.

Në aplikim: 30 patenta shpikjesh, 23 patenta modele të dobishme, 6 patenta pamjeje

Honor-page12
Honor-page13
Honor-page6
Honor-page15
Honor-page8
Honor-page10
Honor-page11
Honor-page7

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni atë