Seri produk

komunikasi énkripsi | Aman jeung dipercaya | Panyimpenan jangka panjang | ékspansi Unlimited | manajemén calakan | Babagi kulawarga

  • Vérsi standar

    Tambih deui
  • Vérsi Blu-ray

    Tambih deui
  • Blu-ray disc

    Tambih deui
  • Solusi

    Panyimpenan Amethystum "panyimpenan hirarki data tiis sareng panas", téknologi parangkat lunak anu kuat nempatkeun data dina médium anu pas dina waktos anu pas.

    Minuhan sarat neundeun réliabilitas anu luhur, béaya rendah, umur panjang, sareng perlindungan lingkungan pikeun data anu ageung.

  • Naon panyimpenan Blu-ray

    Média panyimpen tradisional ngadopsi prinsip panyimpen magnét sareng panyimpen listrik. Kusabab euweuh "magnét permanén" jeung "electret permanén", data teu bisa aman tur stably disimpen pikeun jangka panjang. Alat pangladén panyimpenan kedah digentos unggal 5 taun atanapi langkung.

    Tempo deui
  • Naon awan pribadi?

    A awan pribadi nyaéta alat panyimpen anu tiasa nyimpen data sacara sentral sapertos poto, pilem, musik, sareng file. Kapamilikan pribadi dina harti anu leres kedah hartosna yén teu kedah aya campur tangan pihak katilu, henteu aya monitoring data sareng tracking pikeun sadaya operasi, sareng pangguna pribadi.

    Tempo deui
  • Amethystum Viewpoint

    Dina jaman data gedé, data ngembang masif kedah disimpen kanggo waktos anu lami sareng pamekaran data ageung nyalira nyababkeun kamekaran pasar. Ieu mangrupikeun alesan anu penting pikeun pamekaran pasar panyimpen disk optik.

    • 31 2021/Okt

      Amethystum nembongkeun Intellige unik na ...

      Pameran Hadiah Shenzhen parantos diayakeun pikeun ka-29 ti saprak diadegkeun taun 1993, ...
    • 13 2021/Okt

      Amethystum Storage nyumbang 1 juta ...

      Anyar-anyar ieu, Amethystum Storage parantos nyumbangkeun produk ZL2520 bernilai 1.3 juta taun ...
    • 07 2021/Sép

      Amethystum Panyimpenan Blu-kapasitas ageung...

      Dina 9 Juli 2021, Guangdong Amethystum Information Storage Technology Co., Ltd...

    Empowering Panyimpenan Cina

    Dina 18 Agustus 2020, anak perusahaan Shenzhen of Amethystum Storage, perusahaan pamimpin dina industri panyimpen optik Cina, sacara resmi diadegkeun di Distrik Bisnis Pusat Shenzhen.

    Shenzhen Amethystum museurkeun kana panalungtikan inovatif sareng pamekaran téknologi panyimpen optik anyar.

    Dina Pébruari 2021, produk panyimpen kelas konsumen pribadi Photoegg sacara resmi dileupaskeun. Eta geus bray perhatian hébat duanana pesaing jeung konsumén dina pasaran.

    Tempo deui

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami