• us

Tentang Kami

Ngeunaan Amethystum

Diadegkeun dina taun 2010, Amethystum Storage mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi panyimpen optik di Cina.Ieu didaptarkeun dina SSE STAR MARKET on Pébruari 26, 2020 dina kode stock: 688086. Targeting di pasar data badag, pausahaan promotes manajemén gudang data tingkat tiis-panas calakan, nyiptakeun kaunggulan kalapa dina ranté industri pinuh sapanjang jalur ngembangkeun optik. neundeun "média-alat-software-solusi" sarta geus jadi solusi gudang data badag sarta panyadia produk.

Dina 18 Agustus 2020, anak perusahaan Shenzhen of Amethystum Storage, perusahaan terkemuka di industri panyimpen optik Cina, sacara resmi diadegkeun di Shenzhen Central Business District.Shenzhen Amethystum museurkeun kana panalungtikan inovatif sareng pamekaran produk sareng solusi panyimpenan kelas konsumen pribadi.Kalayan munculna jaman 5G, data janten aset anu teu katingali individu, paménta konsumén pikeun neundeun data pribadi ningkat unggal dinten.

Salian pilihan panyimpen sapertos hard disk tradisional sareng disk awan umum, seueur konsumen sadar kana pentingna kaamanan panyimpen data.Alat panyimpen awan pribadi atanapi kulawarga bakal janten pilihan idéal pikeun nyimpen sareng ngatur data pribadi langkung aman sareng efektif.Dina Pébruari 2021, produk panyimpen kelas konsumen pribadi Photoegg sacara resmi dileupaskeun.Éta parantos narik perhatian para pesaing sareng konsumen dina pasaran.

Photoegg ngagabungkeun gudang optik jeung gudang hard disk calakan, ngahijikeun merits komunikasi énkripsi, manajemén calakan, gudang jangka panjang, ékspansi taya, aksés jauh, aman tur dipercaya, nu puseur panyimpen data asal anjeun.

Kalayan ngembangkeun sapuluh taun, Amethystum bakal teras-terasan ngagosok produk sareng timna dina sumanget inovasi sareng giat, sareng komitmen pikeun ngajaga kaamanan inpormasi pribadi sareng panyimpen data.Nangtung dina titik awal sajarah anyar, éta bakal balayar deui jeung neruskeun nulis bab endah pisan industri gudang di jaman data badag.


Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami