• W

Amethystum calakan kulawarga Awan Panyimpenan Server (Photoegg) -Vérsi Blu-ray

Amethystum calakan kulawarga Awan Panyimpenan Server (Photoegg) -Vérsi Blu-ray

Katerangan pondok:

Versi Blu-ray mangrupikeun panyimpenan Blu-ray anu terpadu dumasar kana versi standar Photoegg.Ieu endows kamampuh unapparelled pikeun kapasitas taya ku nambahkeun gudang jangka panjang cakram Blu-ray nangtang gudang pikeun 100 taun.Simpen kenangan anjeun anu paling berharga sareng janten awét pikeun generasi salajengna anjeun.Éta bumi permanén pikeun sadaya data pribadi anjeun.


Pikeun sampel, cutatan atawa kaperluan kustomisasi, mangga ngahubungan kami ngaliwatan email langsung!

Rincian produk

Tag produk

Cpanyalindungan omprehensive privasi sarta kaamanan data pribadi

Data disimpen langsung di bumi, sareng sadaya komunikasi énkripsi.Data henteu diunggah ka awan umum, anu tiasa ngajagi privasi sajauh-jauhna.

Uékspansi kapasitas nlimited, gudang tiered pikeun data panas tur data tiis.

Data panas sareng data tiis disimpen sacara hierarki, média panyimpen Blu-ray (Amethystum profésional Blu-ray disc) tiasa nyadangkeun data kalayan ékspansi kapasitas anu henteu terbatas, sakali dibakar, anu teu tiasa dirobih pikeun mastikeun kaamanan.

Panyimpen data jangka panjang

Média panyimpen Blu-ray gaduh ciri stabilitas anu luhur, badai anti-magnétik, sareng siklus panyimpen anu panjang, nyayogikeun pilihan anu pangsaéna pikeun neundeun data jangka panjang sareng cadangan.

Fbabagi kulawarga, gudang individu bebas, babagi data hiji-klik

Kalayan pilihan setelan akun kulawarga, éta ngamungkinkeun babagi gudang Photoegg diantara sakabeh anggota kulawarga (max.10) ku meuli ngan hiji Photoegg.Rekening kulawarga bebas tina silih kalawan isolasi data, sahingga poto bisa ditempo ku nu bogana wungkul, nu pinuh ngajaga privasi masing-masing.

Support interkonéksi multi-alat, hirup leuwih loba pisan jeung metot

Mobile, USB, Blu-ray……Leuwih merenah tur gancang, hirup leuwih metot

ULtra kinerja tinggi, transmisi speed tinggi

Dilengkepan A40i 4-core 32-bit CPU, 2GB DDR3 memori, 8GB EMMC 10/100/1000Mbps Ethernet, dilengkepan USB2.0 na HDMI1.4 palabuhan éksternal, transmisi ultra-speed tinggi, pangalaman smoother.

Konsumsi kakuatan ultra-rendah, bobo otomatis

Lamun server teu dipaké pikeun lila, server bakal otomatis dina kaayaan sare.Buka Intelligent Family Cloud Storage Server APP pikeun ngamimitian server.Éta ngan ukur meakeun 0.115kWh per dinten kalayan diaktipkeun sareng nyambung ka Internét 24 jam.

Imanajemén calakan

Ealgoritma AI mbedded |komputasi lokal |teu perlu nyambungkeun awan

Server Panyimpenan Awan Kulawarga Intelligent dipasang sareng algoritma pembelajaran jero AI, anu otomatis ngagolongkeun file sareng poto pikeun manajemén sareng milarian anu gampang.Algoritma pembelajaran jero tina Server Panyimpenan Awan Kulawarga Intelligent langsung diunduh ka lokal, ngalengkepan komputasi lokal tanpa sambungan awan.

Raksés emote, nempo data iraha wae

Sawaktos alat disambungkeun ka daya jeung Internet, Anjeun bisa merenah jeung éfisién nempo payil nu disimpen ngaliwatan APLIKASI iraha wae.

Imanajemén calakan-Poto, klasifikasi file

Unggah hiji-klik, klasifikasi otomatis

Imanajemén calakan-Nyadangkeun deduplication

Cabut file duplikat sacara cerdas, mupus file duplikat, sareng ngosongkeun rohangan.

Imanajemén-data cadangan calakan

Ngarengsekeun masalah kaamanan data dina sababaraha dimensi

Cadangan Blu-ray

Anjeun tiasa milih média Blu-ray pikeun nyadangkeun data, ngahasilkeun gambar eunteung sareng hiji klik, ngaduruk kana piringan, sareng simpen pikeun siklus anu lami.

Cadangan panyimpenan portabel USB

Intelligent Family Cloud Storage Server tiasa langsung maca alat panyimpenan portabel USB, sapertos plug and play U disk, hard disk portabel, sareng data tiasa langsung disalin kana disk U atanapi hard disk portabel.

CPU 4-inti
Ram 2GB DDR3 8GB EMMC
Jaringan 10/100/1000Mbps Ethernet
Hard disk 1TB/2TB HDD
palabuhan éksternal HDMI1.4 X1 USB2.0 X1
Ukuran (tanpa bungkusan) 177 * 168 * 203 mm
Ukuran pakét 215 * 215 * 220mm
Beurat (tanpa bungkusan) 820g
Beurat kotor 1953g
tegangan operasi DC 12V 2A
Suhu operasi 0 ~ 40 ℃
Suhu neundeun -20 ℃ ~ 45 ℃
Kalembaban relatif 15% ~ 80% (non-condensing)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami