• us

Sajarah Pangwangunan

Caang chaser

"Ngudag lampu, naon waé sareng dimana waé pikeun anjeun.Ngudag.”

——Tyler Knott Gregson

Sinar kaopat cahaya / Blueprint

Cruise cai jeung balayar, galaksi bersinar, sarta visi anyar masa depan unfolds di hareup urang.

● 2021 Masa depan tiasa dipiharep...

Dina bulan Pebruari 2021, alat panyimpen optik kelas konsumen pribadi Amethystum Storage parantos resmi asup kana database pamasaran China Mobile Group.Dina Méi 2021, Amethystum Storage "Amethystum NAS" applet dirilis dina platform ékologis China Mobile He Caiyun, jero terpadu kana platform operasi asset digital China Mobile pikeun individu jeung kulawarga di jaman 5G.

● 2020 Rebirth

Tanggal 26 Pebruari 2020, Panyimpenan Amethystum suksés badarat di Dewan Inovasi Élmu sareng Téknologi Bursa Saham Shanghai, ngamimitian perjalanan énggal.Anak perusahaan Shanghai sareng anak perusahaan Shenzhen diadegkeun hiji-hiji pikeun ngembangkeun sareng ngalayanan pasar Cina Wétan sareng pasar Cina Kidul.

● 2019 perenah

Saatos strategi "dua kahiji sareng hiji integrasi", pusat pamulihan bencana data parantos diwangun di Inner Mongolia, Xiangtan sareng tempat-tempat sanés, sareng skenario aplikasi industri pamaréntahan terus diperkaya.Panaliti sareng ngamekarkeun média panyimpen holografik sareng ngaluncurkeun produk panyimpen awan kulawarga.

Ti gleam ka langit béntang.Téhnisna, éta geus terus nempatan jangkung commanding, dimekarkeun TB-tingkat média panyimpen holographic sarta nyieun kamajuan terobosan, sarta hasil ngembangkeun generasi anyar produk gudang awan kulawarga calakan-Photoegg.

Sinar katilu cahaya / Voyage

Usaha para panyukur waktos parantos ngajantenkeun kahirupan janten perjalanan anu saé anu tiasa diukur.Éta ogé ngamungkinkeun pikeun jaman baheula janten sagala hal anu tiasa janten panyawat, kalayan kamungkinan padumukan anu langgeng.

● 2018 ngahargaan

Ieu dipeunteun salaku "panyimpenan hiji-eureun" perusahaan démo ku Kamentrian Perindustrian sarta Téknologi Inpormasi, sarta dipilih salaku hiji industri strengthening basis perusahaan panyimpen optik ku Departemen Perindustrian sarta Téknologi Inpormasi."Sistem Panyimpanan Data Blu-ray" anu dikembangkeun sorangan lulus évaluasi prestasi téknis Departemen Perindustrian sareng Téknologi Inpormasi Républik Rahayat Cina.

● 2017 Patokan

Dina 9 Séptémber 2017, pusat data dumasar kana téknologi panyimpen optik dioperasikeun, sareng produk panyimpen awan tingkat perusahaan AmeCloud dileupaskeun, anu sampurna ngagabungkeun panyimpenan optik sareng awan.

● 2016 Lalampahanna

Mimitian ti Meizhou, Amethystum pindah pageuh sareng pasti ka dunya anu langkung lega.Ti Guangzhou ka Wuhan, teras ka Beijing, bab énggal dibuka.Sajauh ieu, Amethystum parantos robih tina produsén hardware ka panyadia solusi, kalayan daérah aplikasi anu nyertakeun pusat pamulihan bencana data, pamaréntahan, perawatan médis, arsip, jsb.

Sinar kadua cahaya / Beurat jangkar

Tuturkeun cahaya, nyekel cahaya, jadi cahaya

● 2015 disatujuan

Janten anggota "International Optical Disc Archiving Consortium (OPARG)".ZL6120 meunang Medali Emas Penemuan Internasional Geneva ka-43.Ngaluncurkeun séri MHL tina sistem alat panyimpen modular.

● 2014 kasempetan

Justru kusabab sumanget kerja keras ieu Amethystum parantos suksés ngembangkeun produk séri ZL sacara mandiri.Sarerea geus ngalaman kabagjaan tur pikagumbiraeun tina kasuksésan bets munggaran produk, sarta ngalaman unggal bit waktu patut remembering.

Beam kahiji cahaya / megatkeun ngaliwatan windstorm

Sanajan aya ngan sababaraha béntang semu solitér, sanggeus ngaliwatan badai, guludug jeung kilat, aranjeunna masih bisa caang endlessly kalawan lampu remang.

● 2013 Set off

Pangusaha boga tujuan umum dina haté maranéhna pikeun industrialisasi gudang Blu-ray.Dina prosés fokus kana ngembangkeun alat hardware, aranjeunna ngagunakeun nonoman maranéhanana pikeun nyusun carita gawé teuas.

● 2010 Barudak

Dina 15 April 2010, Amethystum Storage diadegkeun, nyetél média panyimpen Blu-ray R&D jeung basis produksi, sarta mimiti panalungtikan sarta pamekaran bebas tina Blu-ray Discs (BD-R).Ti dieu, sakelompok ahli téknis, kalayan impian dina pikiran, ngumpul babarengan.Ti harita, Amethystum mimiti ngamimitian "perjalanan ngudag cahaya."


Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami