FAQs

FAQ

Patarosan remen ditaroskeun

1. Naha kuring gagal pikeun manggihan alat pikeun ngariung ngaliwatan pilarian jaringan?

1. Punten parios naha alat anjeun dihurungkeun;

2. Punten parios naha telepon sélulér anjeun tiasa nyambung ka jaringan éksternal biasana ngalangkungan WIFI;

3. Punten pastikeun telepon sélulér anjeun sareng alatna aya dina LAN anu sami sareng henteu jauh-jauh ti unggal anu sanés;

4. Mangga parios naha alat geus kabeungkeut ku pamaké séjén;

5. Lamun indikator alat kabukti beureum sarta flashes, pariksa switch router;

6. Nalika indikator terus kedip-kedip beureum salila sebaran jaringan ka alat, pariksa switch router;

a.Sinyal router henteu stabil sareng anjeun kedah nga-klik deui konfigurasi pikeun nyobian sambunganna;
b.Jumlah alat disambungkeun jeung router geus ngaleuwihan wates;cobian mareuman WiFi alat pikeun nyéépkeun saluran pikeun konfigurasi ulang;
c.Isolasi AP dihurungkeun dina router sareng alatna henteu tiasa dipilarian (kana konfigurasi suksés, indikator WiFi biru pareum sareng pesen pikeun konfigurasi anu suksés henteu tiasa ditampi);
d.Nyaring alamat MAC nirkabel dihurungkeun dina router;alat kudu dipiceun tina daptar nyaring MAC tina router pikeun mastikeun yén sambungan jaringan alat teu ngalarang dina router dina;

7. Lamun hiji sharer gagal meungkeut alat ku scanning kode QR, mangga pariksa:

a.Naha kodeu QR anu dianggo ku sharer pikeun ngariung konsisten sareng kode QR anu dihasilkeun tina "Tambahkeun pangguna" ku pangurus;
b.Naha kodeu QR parantos diseken ku jalma sanés pikeun ngariung;
c.Naha kodeu QR parantos kadaluwarsa (kode QR valid dina 30 menit);

2.Naha indikator alat abdi tetep kedip-kedip beureum?

Ieu ngandung harti yén aya sababaraha masalah dina sambungan jaringan.Mangga parios naha alat Anjeun disambungkeun leres ka jaringan.Pikeun sambungan kabel, coba ngaganti kabel jaringan, ngarobah panganteur jaringan jeung pariksa naha router dina disambungkeun.

3.Naha unggah file gagal?

Punten parios:

Naha telepon sélulér anjeun disambungkeun ka WiFi sareng aksés internét;

Upami telepon sélulér teu nyambung sareng WiFi, klik [abdi][Ngidinan unggah sareng unduh dina jaringan non-WiFi] sareng pariksa naha éta diaktipkeun.Upami henteu, hurungkeun pikeun nganggo jaringan 4G pikeun unggah;

Naha alat disambungkeun jeung kakuatan sarta internét (lamun indikator beureum terus kedip-kedip, hartina alat teu bener disambungkeun ka internét);

4.Naon anu kuring kudu laksanakeun nalika kuring dipenta yén alatna dipegatkeun atanapi offline?

Punten parios:

Naha alat pareum;

Naha router pareum;

Naha telepon sélulér anjeun tiasa nyambung ka jaringan éksternal ngalangkungan router atanapi aliran data 4G;

Naha teu diidinan nganggo aliran data WLAN atanapi 4G pikeun ngaksés APP dina setélan;

Balikan deui router;

5.Kuring boga duplikat file nu teu kauninga dina file deduplication.Naha?

Punten parios naha produk anu anjeun mésér kalebet fungsi énkripsi, upami enya, sistem bakal nyandak file anu sami sareng file anu béda-béda sabab saatos énkripsi kodena béda-béda.

6.There euweuh respon ku langsung pencét tombol dina panel of disc drive optik.Naha?

Drive cakram optik tiasa ngalakukeun tugas.Mangga klik [Eject optical disc drive] dina panganteur APP tinimbang tombol dina panel.Sateuacan ngaluarkeun, mangga pariksa status drive disc optik.Upami éta ngaduruk atanapi maca file, ulah nyobian ngaluarkeun éta sabab bakal gagal.

7. Dupi abdi tiasa misahkeun alat utama jeung dasarna?

Ulah misahkeun alat utama jeung base lamun drive disc optik keur ngaduruk atawa maca.Disarankeun pikeun ngajaga alat utama sareng dasarna disambungkeun pikeun ngahindarkeun gagalna ngaduruk / maca anu disababkeun ku operasi anu salah.

8.Naha "Baca disk optik" dina "Panyimpenan Blu-ray" gagal?

Punten parios:

Naha cakram optik mangrupa cakram optik profésional Amethystum;

Naha cakram optik diduruk nganggo cakram optik profésional Amethystum;

Mangga parios kaayaan disc optik.Data teu tiasa dibaca upami aya goresan, lebu, kokotor atanapi karusakan

9.Naha ngaduruk gagal?

Ngaduruk dina drive cakram optik mangrupikeun prosés lengkep anu bakal gagal upami pareum atanapi pamisahan drive cakram optik sareng alat utama.Sajaba ti éta, lamun disc optik geus dibeuleum atawa boga scratch wae, lebu, kokotor atawa ruksakna, ngaduruk bakal gagal.Mangga parios naha cakram optik dina kaayaan alus.

10.Naha kapasitas sadia tina Amethystum Family Cloud dipintonkeun salaku kirang ti 1TB/2TB bari kuring geus unggah ngan sababaraha poto?

Kapasitas nominal "1TB/2TB" ngan ukur nunjukkeun spésifikasi hard disk.Alatan dasar itungan béda jeung penjajahan sistem, kapasitas sadia pamaké sabenerna leuwih handap nilai nominal.Pabrikan hard disk ngagunakeun 1000 salaku sistem unary sedengkeun sistem komputer nganggo sistem binér sareng 1024 salaku sistem unary, anu mangrupikeun fenomena normal.Mangga ngaléngkah ngagunakeunana.

Nalika nganggo éta, antarmuka pangaturan alat ngan ukur ningalikeun panggunaan anjeun.Tapi kusabab alatna dibagikeun ku sababaraha pangguna, rohangan éta tiasa dianggo ku anu sanés.

Mangga parios sareng mupus rutin atanapi balikan deui tugas ngaduruk Blu-ray anjeun anu gagal.Ngaduruk kaca spion bakal disimpen pikeun ngaduruk tugas nu geus gagal ambéh maranéhanana bisa ulang dibeuleum.Kaca spion nyokot tempat neundeun.Upami anjeun henteu hoyong ngaduruk deui, anjeun tiasa langsung ngahapus tugas ngaduruk dina "Homepage → Panyimpenan Blu-ray → Ngaduruk antrian".

11.Naha kuring ngadéngé sababaraha sora (sarupa jeung kipas wilah puteran) lamun ngagunakeun drive disc optik?

Nalika ngaduruk, drive disc optik bakal nyieun sababaraha sora sabab interior na aya dina kaayaan rotasi-speed tinggi.Ieu mangrupikeun fenomena normal sareng mangga teraskeun ngagunakeunana.

12.Naha kuring ditanya yén "The optical disc drive keur dipake ku batur" lamun ngakses gudang Blu-ray?

Panginten sabab aya tugas sababaraha jalma sanés sabab drive disk optik dibagi ku sababaraha pangguna.Mangga parios indikator alat.Lamun hurung dina warna bulao, eta hartina disc optik batur keur ngaduruk.Sabar sareng ulah ngaganggu.

13.Naha kuring gagal ningali dina "klasifikasi calakan" poto-poto anu kuring unggah?

"Klasifikasi cerdas" mangrupikeun hasil anu diitung tina latar tukang algoritma AI.Butuh sababaraha waktos pikeun ngalakukeun komputasi anu ageung.Mangga janten sabar sabab biasana merlukeun sababaraha jam.Anjeun disarankan pikeun nempo poto poé saterusna.

14.Naha APP dina telepon sélulér kuring gagal dihubungkeun sareng alat Amethystum Family Cloud?

Éta tiasa disababkeun ku masalah jaringan.Mangga parios jaringan seluler anjeun sareng status jaringan alat.

15.Naha unggah sareng unduh kuring lambat?

Laju jaringan langsung mangaruhan kana laju unggah sareng unduh.Punten pilih jaringan anu stabil sareng lancar atanapi unggah sareng unduh langsung dina LAN.


Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami